Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το θρυλικό videogame Duck Hunt έγινε 40 ετών!

*
Αν έχετε προλάβει κάπου το θρυλικό Duck Hunt videogame, μάλλον είστε κάποιας ηλικίας, αφού ο τίτλος έκλεισε πριν από μερικές ημέρες τα 40 χρόνια στην αγορά. Συγκεκριμένα, το γνωστό game με το όπλο και το στόχο προς τα πουλιά που πετούν από την οθόνη, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 21 Απριλίου 1984 για το Famicom στην Ιαπωνία και αργότερα έκανε την εμφάνισή του στην αγορά της Βορείου Αμερικής σε μορφή arcade.

Κυκλοφόρησε για το NES τον Οκτώβριο του 1985 στη συγκεκριμένη αγορά και έφερε μαζί του NES Zapper, ένα πασίγνωστο πλαστικό περιφερειακό στη μορφή όπλου που βοηθούσε στη στόχευση στην οθόνη. Το παιχνίδι πούλησε σε όλο τον πλανήτη περί τα 28 εκατομμύρια αντίτυπα και είναι περίεργο ότι η Nintendo δεν έβγαλε ποτέ κάποιο sequel.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*