Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες νέας γενιάς πριν το τέλος του 2022 (trailer)

Η Nacon ανακοίνωσε πως η έκδοση του Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr για τις κονσόλες νέας γενιάς θα διατεθεί μέσα στο 2022. Η έκδοση του action RPG του 2018 για τα last-gen συστήματα περιλαμβάνει 25 DLCs και expansions, αλλά και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη native 4K και βελτιωμένα physics.

Το ίδιο περιεχόμενο αναμένεται και για την έκδοσή του για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S, μαζί φυσικά με ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στις επιδόσεις του. Προς το παρόν είναι άγνωστο το αν οι κάτοχοι του παιχνιδιού σε PlayStation 4 και Xbox One θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν στην αντίστοιχη new-gen έκδοση δωρεάν. Η Nacon πάντως σημείωσε πως το επερχόμενο Sororitas class θα φτάσει στις κονσόλες νέας γενιάς σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*