Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Whiterun του The Elder Scrolls V: Skyrim ζωντανεύει μέσα από την Unreal Engine 5 (video)

*
Αξιέπαινο το κατόρθωμα ενός fan του The Elder Scrolls V: Skyrim, καθώς δημιούργησε από το μηδέν την πόλη Whiterun, μέσω της μηχανής γραφικών Unreal Engine 5.

Ο χρήστης και δημιουργός, liontowers3d δημοσίευσε στο subreddit του Skyrim ένα video διάρκειας δύο λεπτών που ξεναγεί τους fans σε διάφορα σημεία της Whiterun. Σύμφωνα με τον liontowers3d, το project χρειάστηκε ένα μήνα για να υλοποιηθεί, μεταξύ της δουλείας του και άλλων projects που εργάζεται και έχει ως στόχο να δημιουργήσει την Whiterun όσο πιο ρεαλιστική και βασισμένη στο lore γίνεται.

Το αποτέλεσμα του δημιουργού δεν πέρασε απαρατήρητο από τους fans του Skyrim, καθώς έλαβε θερμή αποδοχή με αρκετούς να ελπίζουν σε ένα mod που θα φέρει την πόλη στο παιχνίδι.


I made Whiterun in Unreal Engine 5 – going for a more realistic vibe and (somewhat) lore-accurate scale...
by u/liontowers3d in skyrim
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*