Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον δρόμο για το PS5 παίρνουν τα remasters τριών κλασσικών adventures της LucasArts

*
Όπως φαίνεται, το Grim Fandango Remastered, το Day of the Tentacle Remastered και το Full Throttle Remastered παίρνουν τον δρόμο για το PlayStation 5. Δημοσίευμα του Gematsu, αναφέρει ότι τα remasters των κλασσικών παιχνιδιών της LucasArts που δημιούργησε η Double Fine, αξιολογήθηκαν ηλικιακά για τη νεότερη κονσόλα της Sony στην Ταϊβάν. Οπότε, λογικά πολύ σύντομα θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση.

Το Grim Fandango Remastered, το Day of the Tentacle Remastered και το Full Throttle Remastered λανσαρίστηκαν το 2015, το 2016 και το 2017 αντίστοιχα. Αρχικά για PlayStation 4, PS Vita, PC και στη συνέχεια για Xbox,όταν η Microsoft εξαγόρασε τη Double Fine. Θα τα βρείτε και στον κατάλογο του Xbox Game Pass. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*