Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάρτιο αναμένεται το Planet Zoo: Console Edition (trailer)

Η Frontier Developments ανακοίνωσε ότι το Planet Zoo: Console Edition θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S στις 26 Μαρτίου 2024. Η τιμή του θα είναι €49,99 και όσοι προπαραγγείλουν θα λάβουν ως δώρο τρία "αποκλειστικά ζώα", το Pygmy Hippopotamus, το Komodo Dragon και το Thomson’s Gazelle.

Με μια απίστευτη γκάμα ζώων που σκέφτονται, αισθάνονται και εξερευνούν τους βιότοπους που δημιουργείτε γύρω τους, το Planet Zoo επιτρέπει στους παίκτες να εκθρέψουν και να μάθουν για μια σειρά από είδη καθώς κατασκευάζουν, προσαρμόζουν και διαχειρίζονται τους πιο άγριους ζωολογικούς κήπους του κόσμου.


Οι εκκολαπτόμενοι φύλακες ζωολογικού κήπου μπορούν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους σε τέσσερις συναρπαστικές λειτουργίες παιχνιδιού: Career, Franchise, Challenge και Sandbox. Το βάθος της διαχείρισης επιτρέπει στους παίκτες να εστιάζουν στη μεγαλύτερη εικόνα ή να ελέγχουν τις πιο μικρές λεπτομέρειες για να διασφαλίσουν ότι τα ζώα, το προσωπικό και οι επισκέπτες μπορούν να ευδοκιμήσουν, σε έναν κόσμο όπου η καλή διαβίωση και η προστασία των ειδών προηγούνται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*