Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Wildflower Interactive: Πρώην game director των Uncharted και The Last of Us ανακοίνωσε νέο studio

*
Ο βετεράνος της Naughty Dog, Bruce Straley, ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ανάπτυξη video games με ένα νέο studio το οποίο ονομάζεται Wildflower Interactive.

Ο Straley πέρασε 18 χρόνια στην Naughty Dog. Κατά την θητεία του εκεί, συμμετείχε ως δεύτερος director των Uncharted 2, The Last of Us και Uncharted 4 μέχρι που αποχώρησε από την σκηνή των developers πριν πέντε χρόνια. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν αποχώρησε, το 2017, δεν ήταν σίγουρος αν ήθελε να συνεχίσει την ανάπτυξη τίτλων. Όσο πέρασε ο καιρός, σκέφτηκε καλύτερα το μέσο και τι έμεινε να γίνει ακόμη σε αυτό και αποφάσισε να επιστρέψει. Συγκέντρωσε κοντινούς του φίλους και ξεκίνησαν τις πρωτότυπες ιδέες, μέχρι που έφτασαν σε ένα ικανοποιητικό σημείο για να ξεκινήσουν μια νέα εταιρεία και να παράγουν ένα ολόκληρο video game.


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Wildflower Interactive, η ομάδα ανάπτυξης στοχεύει να παράγει «περίπου μικρά», δημιουργικά και με ξεχωριστό στυλ παιχνίδια, που εξερευνούν όλες τις πιθανότητες του gaming ως μέσον.

Προς το παρόν, όλοι οι υπάλληλοι δουλεύουν απομακρυσμένα, ενώ η ομάδα αναζητεί νέο προσωπικό σε θέσεις COO και studio manager. Μέλη της παρούσας ομάδας έχουν εργαστεί σε διάφορα επιτυχημένα video games, όπως Call of Duty, The Pathless, Abzu και Kena: Bridge of Spirits.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*