Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Developer Direct: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Senua’s Saga: Hellblade II (trailer)

Από την ανακοίνωσή του έως σήμερα, το Senua’s Saga: Hellblade II έκανε σποραδικές εμφανίσεις σε διάφορα σόου όμως ένα μυστήριο παρέμενε: πότε θα κυκλοφορήσει; Ο τίτλος της Ninja Theory ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και ήδη βρισκόταν υπό ανάπτυξη, οπότε η εταιρεία πήρε τον χρόνο της για να δημιουργήσει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της Senua.

Πλέον, γνωρίζουμε και πότε θα γίνει διαθέσιμο. Στο πλαίσιο του αποψινού Xbox Developer Direct, developers της εταιρείας μίλησαν για το Senua’s Saga: Hellblade II και παρουσιάστηκε το trailer που ακολουθεί, στο οποίο αποκαλύφθηκαν επιπλέον πληροφορίες για την ιστορία όπως και τα παρασκήνια της δημιουργίας του τίτλου.


Στο τέλος της παρουσίασης, αποκαλύφθηκε πως το Senua’s Saga: Helblade II θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X|S και PC (μέσω Microsoft Store και Steam) στις 21 Μαΐου. Υπενθυμίζεται πως θα διατίθεται μέσω Xbox Game Pass για κονσόλες και PC, από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Μιλάμε για ένα 7ωρο παιχνίδι τελικά που θα κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά. Kαι πάλι η διακιολογία της μικρότερης τιμής. Βέβαια με τις τόσες καθυστερήσεις, το είχαμε ξεχάσει κάπως.

*