Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview: Εξερεύνηση στο μαγικό κόσμο του ARK: Survival Ascended (trailer)

H Studio Wildcard κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer για το επερχόμενο ARK: Survival Ascended, κατά τη διάρκεια του Xbox Partner Preview προσφέροντας στους fans μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο remaster του ARK: Survival Evolved.

Στο trailer οι παίκτες θα περιηγηθούν στον κόσμο του παιχνιδιού, παρέα με δεινόσαυρους και άλλα πλάσματα, ενώ θα συλλέξουν πρώτες ύλες για την αποικία τους που θα πρέπει να προστατεύσουν από κάθε απειλή. Το ARK: Survival Ascended θα αναβαθμίσει τον προκάτοχο του, μέσω της μηχανής γραφικών Unreal Engine 5 βελτιώνοντας σημαντικά τον οπτικό τομέα και τους μηχανισμούς.

Το ARK: Survival Ascended θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, και PC, ενώ όσοι έχουν ήδη το ARK: Survival Evolved είναι απαραίτητο να αγοράσουν τη νέα έκδοση για να παίξουν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*