Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox: Το update Σεπτεμβρίου φέρνει το gameplay streaming στο Discord

*
Η Microsoft έδωσε λεπτομέρειες για το update Σεπτεμβρίου, που έρχεται σε κονσόλες Xbox πριν από το τέλος της εβδομάδας. Η πιο σημαντική προσθήκη του είναι η δυνατότητα gameplay streaming για φίλους μας στο Discord. Επιπλέον, φέρνει ένα νέο σύστημα αναφορών τοξικής συμπεριφοράς στο voice chat, το οποίο επιτρέπει την καταγραφή clips 60 δευτερολέπτων (ως απόδειξη) σε κάθε multiplayer τίτλο με in-game voice chat. Τα παραπάνω θα γίνουν διαθέσιμα σε Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

Ακόμα, θα προστεθεί μια νέα επιλογή μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης σε Xbox Series X και Xbox Series S. Το patch θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους κατόχους κονσόλων Xbox, μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Microsoft αποκάλυψε επίσης πως κυκλοφόρησε update για την εφαρμογή του Xbox σε PC, με νέες λειτουργίες, γρηγορότερες επιδόσεις και εορτασμούς για επερχόμενες κυκλοφορίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*