Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπέρ της Take-Twο η αγωγή καλλιτέχνη για τα τατουάζ του LeBron James στο NBA 2K

*
Η Take-Two κέρδισε την αγωγή που είχε καταθέσεις εναντίον της ένας δημιουργός τατουάζ, που υποστήριζε ότι η χρήση της δουλειάς του σε μοντέλα παικτών όπως αυτό του Lebron James στο NBA 2K θα έπρεπε να αποζημιωθεί. Η 2K Games, μητρική εταιρεία της Take-Two έπεισε με τα αποδεικτικά της στοιχεία το δικαστήριο ότι είχε την απαραίτητη άδεια για να συμπεριλάβει τα τατουάζ του Lebron James στο μοντέλο του μπασκετμπολίστα. Έτσι λοιπόν, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι δεν είχαν παραβιαστεί τα δικαιώματα του ενάγοντα Jimmy Hayden.

Ο δικηγόρος της Take-Two, Dale Cendali δήλωσε πως η απόφαση είναι σημαντική για τη βιομηχανία της διασκέδασης, και για όλους όσους έχουν αποκτήσει τατουάζ και ανησυχούν για το αν μπορούν να κοινοποιήσουν φωτογραφίες του σώματός τους με τα τατουάζ.


Ο Hayden, έχει δημιουργήσει τατουάζ και για άλλους αστέρες του NBA, όπως ο Shaquille O’Neal και ο Kyrie Irving.

Σημειώνεται ότι Take-Two κέρδισε μια παρόμοια αγωγή και το 2020, όταν η εταιρεία δημιουργίας τατουάζ, Solid Oak Sketches υποστήριξε πως είχε τα δικαιώματα για τους σχεδιασμούς των τατουάζ των LeBron James, Kenyon Martin και Eric Bledsoe, που υποτίθεται ότι είχαν αναδημιουργηθεί στο NBA 2K χωρίς άδεια. Τότε, το δικαστήριο αποφάνθηκε πως το δίκιο ήταν με το μέρος της Take- Two, καθώς η συμφωνία της με το NBA της έδινε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το παρουσιαστικό των παικτών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*