Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπό προϋποθέσεις πλέον οι αποζημιώσεις του Steam και για το Early Access

*
Η Valve επέστρεφε στους καταναλωτές χρήματα για παιχνίδια που αγόραζαν στο Steam, αλλά πλέον αλλάζουν τα δεδομένα. Μέχρι σήμερα, η Valve προχωρούσε σε επιστροφή χρημάτων αν κάποιος είχε αγοράσει ένα game μέχρι και 14 ημέρες πριν και είχε παίξει μέχρι 2 ώρες.

Ο χρονικός αυτός περιορισμός δεν ίσχυε για το κομμάτι του Early Access και του Advanced Access, δίνοντας σχεδόν ατελείωτες ώρες σε κάποιους για να δουν ένα game που βρισκόταν σε αυτήν την κατάσταση. Πλέον αυτό δεν ισχύει, και οι δύο αυτές φάσης πρώιμης πρόσβασης θα έχουν κι αυτές με τη σειρά τους το χρονικό περιθώριο των δύο ωρών.


Απλό και κατανοητό, αλλά και περιοριστικό για όσους είχαν συνηθίσει κάτι διαφορετικό μέχρι σήμερα. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια φάση που οι εταιρείες αναζητούν περισσότερα χρήματα και φαίνεται πως η Valve κατάλαβε το… λάθος της να μην έχει περιορισμό στο Early Access, τη στιγμή που αρκετά games και σε αυτή τη φάση προσέφεραν αρκετό περιεχόμενο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*