Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υψηλές πωλήσεις για τα F1 22 και Mario Strikers: Battle League τον Ιούνιο του 2022 στην Ευρώπη

*
Η αγορά των videogames στην Ευρώπη είδε μια σημαντική άνοδο κατά τη διάρκεια του Ιουνίου του 2022, κατά ένα ποσοστό χάρη στα Mario Strikers: Battle League και F1 22.

Μέσα στον Ιούνιο, περισσότερες από 377.000 κονσόλες έφτασαν στα χέρια των καταναλωτών, νούμερο κατά 21,5% υψηλότερο από το αντίστοιχο του Μαΐου 2022. Παρόλα αυτά, σε σχέση με τον Ιούνιο του 2021, ο Ιούνιος του ’22 κατέγραψε 11% λιγότερες πωλήσεις κονσόλων. Αυτό οφείλεται στη συνεχή έλλειψη στοκ συστημάτων, κυρίως των PlayStation 5 και Xbox Series S.

Η αύξηση που σημειώθηκε από τον Μάιο στον Ιούνιο του ’22 οφείλεται κυρίως στο Nintendo Switch. Η κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας μπορεί να διανύει τον έκτο χρόνο κυκλοφορίας της, όμως ξεπέρασε κατά 35% της πωλήσεις που σημείωσε τον Ιούνιο του ’21. Μερικοί μόνο από τους λόγους που συνέβη κάτι τέτοιο είναι τα Mario Strikers: Battle League Football και Nintendo Switch Sports. Οι δύο νέοι τίτλοι της υβριδικής κονσόλας βρίσκονται μεταξύ των 10 πιο επιτυχημένων (εμπορικά) παιχνιδιών του Ιουνίου 2022.


Οι πωλήσεις των videogames - σε φυσική και ψηφιακή μορφή – ξεπέρασαν τα 12,8 εκατομμύρια αντίτυπα. Δηλαδή 30% πάνω από τον Ιούνιο 2021, αλλά και 52% πάνω από τον Μάιο 2022. Στην κορυφή του σχετικού chart βλέπουμε δύο τίτλους της EA: F1 22 και FIFA 22. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τους 10 τίτλους με τις περισσότερες πωλήσεις κατά τη διάρκεια του περασμένου Ιουνίου. Και ναι, το Elden Ring εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα.

1. F1 22
2. FIFA 22
3. Mario Strikers: Battle League*
4. Grand Theft Auto 5
5. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
6. Nintendo Switch Sports
7. Red Dead Redemption 2
8. The Quarry
9. Horizon: Forbidden West
10. Elden Ring

*Δίχως στοιχεία για τις πωλήσεις ψηφιακών αντιτύπων

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*