Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άκρως ρεαλιστική εμπειρία υπόσχεται το Project CARS 4

*
Το Project CARS είναι γνωστό ως ένα από τα πιο ρεαλιστικά παιχνίδια racing στην βιομηχανία και αυτό δεν το σταματά από το στόχο να φτάσει τον ρεαλισμό του στα άκρα. Σύμφωνα με τον CEO της Slightly Mad Studios, Ian Bell το επερχόμενο Project CARS 4 θα είναι ένας από τους πιο ρεαλιστικούς τίτλους της σειράς, ενώ παράλληλα θα επιστρέψει στις ρίζες του.

Τα λεγόμενα του Ian Bell παρουσιάστηκαν από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όμως δυστυχώς στην πορεία διαγράφτηκαν. Φυσικά κάποιοι fans κατάφεραν να κρατήσουν εικόνες από τις αναρτήσεις και να έχουμε μια πρώτη ματιά από in-game εικόνες του Project CARS 4. Στις δύο εικόνες παρατηρούμε το εξαιρετικό visual που θα κοσμεί το παιχνίδι με την δύναμη της Madness Engine 2.


Μπορεί η κίνηση του Ian Bell να δείχνει ύποπτη με την διαγραφή των αναρτήσεων, ωστόσο για το Project CARS 4 θα έπρεπε να μείνει στην σκιά όσο ο τίτλος δεν έχει ανακοινωθεί επισημά η κυκλοφορία του, οι fans έχουν πολλούς λογούς να ελπίζουν σε κάτι δυνατό.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*