Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άνοιξη η closed beta του PS Now στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μετά από τις απαραίτητες δοκιμές στη Βόρειο Αμερική το PlayStation Now ετοιμάζεται να πατήσει το πόδι του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η closed beta της υπηρεσίας αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη, με τους beta testers να λαμβάνουν (αρχικά τουλάχιστον) μερικούς τίτλους για να πειραματιστούν με την υπηρεσία, χωρίς κάποιο κόστος. Στην πορεία βέβαια θα υπάρξει testing και για pricing models οπότε εκεί κάποιου είδους πληρωμή θα είναι απαραίτητη από τους χρήστες. Οι τίτλοι της beta είναι οι: The Last of Us, God of War: Ascension, Rayman Legends, Uncharted 2: Among Thieves, Far Cry 3: Blood Dragon, Just Cause 2, The Walking Dead, Saints Row: The Third - Full Package και Dirt 3. Οι ελάχιστες απαιτήσεις για σύνδεση στο Internet μιλούν για 5mbps ενώ αρχικά οι δοκιμές θα μπορούν να γίνουν μόνο σε PS4, με τα PS3, PS TV και άλλες συσκευές της Sony να προστίθενται αργότερα στο πακέτο. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στη beta μπορούν να κατευθυνθούν εδώ για τις απαραίτητες ενέργειες.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*