Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άνοιξη η κυκλοφορία του NightCry

Η ώρα για λίγο παραπάνω τρόμο έφτασε και πάλι, με την Nude Maker να μας ενημερώνει για το πότε περίπου θα κυκλοφορήσει το NightCry. Θα το δούμε την ερχόμενη άνοιξη για PC, με τις εκδόσεις iOS, Android, PS Vita να μην έχουν ακόμα τόσο “συγκεκριμένο” πλάνο. Όσοι πάτε λοιπόν προς PC μεριά θα βρείτε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις για να επιλέξετε: Την απλή έκδοση που προσφέρει μόνο τον τίτλο σε ψηφιακή μορφή (29,99 δολάρια), το Digital Soundtrack Pack που προσθέτει στο πακέτο και το soundtrack του παιχνιδιού (39,99 δολάρια), το Digital Deluxe Pack με όλα τα παραπάνω και ένα artbook (49,99 δολάρια) και τέλος το Digital Complete Pack που σας δίνει τον τίτλο, soundtrack, art book και ένα PDF file με τα storyboards για το live action trailer. Οι επιλογές ευτυχώς είναι αρκετές αλλά μέχρι να πάρετε μια απόφαση, υπάρχει και νέο trailer που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • yaponvezos
    • Είναι από το δημιουργό του Clock Tower και ακριβώς ως πνευματικός διάδοχος αυτού πλασαρίστηκε από την πρώτη του ανακοίνωση κιόλας.

      Οπότε δεν είναι ιδέα σου.

*