Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έπιασε το στόχο του Kickstarter τo Shadowrun: Hong Kong

To Shadowrun: Hong Kong είναι ο διάδοχος του Shadowrun Returns και λίγες ώρες μετά το λανσάρισμα της καμπάνιας για τη χρηματοδότησή του μέσω Kickstarter, κατάφερε να πιάσει το στόχο που είχε τεθεί. Ο αρχικός στόχος ήταν τα $100.000 και επετεύχθη πολύ εύκολα, ενώ την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το Shadowrun: Hong Kong έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από $300.000 και έχουν επιτευχθεί οι τρεις από τους έντεκα επιπλέον στόχους. Η εταιρεία ανάπτυξης δηλώνει ότι υπάρχει ήδη το απαραίτητο budget και ο στόχος είναι η κυκλοφορία του παιχνιδιού στα μέσα του 2015, ενώ η επιλογή του Kickstarter έγινε για να αυξηθεί ο διαθέσιμος προϋπολογισμός και να προστεθούν επιπλέον χαρακτηριστικά.



Το Shadowrun είναι ένα turn-based RPG που ακολουθεί το κλασσικό στυλ και διαδραματίζεται σε ένα cyberpunk universe το οποίο κατακλύζεται από μαγεία. Υπάρχει πολύ διάβασμα, πολλές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν, αλλά και οδηγίες που πρέπει να δοθούν. Τέλος, το soundtrack έχει δημιουργηθεί από τον Jon Everist, ο οποίος είχε δουλέψει και στο προηγούμενο παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*