Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται Super Charger power pack για Xbox One και PS4 controllers

H PDP παρουσίασε κατά τη διάρκεια της φετινής CES ένα Super Charger power pack για Xbox One controller και DualShock 4, το οποίο υπόσχεται 8 έως 12 ώρες λειτουργίας του controller με μία μόνο φόρτιση 60 δευτερολέπτων. Αν αυτό αληθεύει, η νέα τεχνολογία θα φέρει επανάσταση στην αγορά των συσκευών ταχείας φόρτισης, με τον διευθυντή ανάπτυξης προϊόντων της PDP (Christopher Dingle) να αναφέρει ότι ο φορτιστής δεν λειτουργεί με τον τρόπο που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει καμία χημική αντίδραση στο εσωτερικό της συσκευής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μειώνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου, όπως σημείωσε το υψηλόβαθμο στέλεχος. Είναι ασαφές το τι ακριβώς σημαίνει αυτό και πιθανότατα δεν θα μάθουμε μέχρι το 2017. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στην έκθεση δεν παρουσιάστηκε κάποιο λειτουργικό πρότυπο παρά μόνο μια πατέντα και μία μαύρη συσκευή.



Το Super Charger power pack για Xbox One controller και DualShock 4 αναμένεται να διατεθεί για προ-αγορά στα τέλη του 2016 με τιμή στα $99.99. Στο πακέτο αγοράς θα περιλαμβάνεται και μια βάση φόρτισης. Η PDP θέλει επίσης να φέρει την τεχνολογία σε φορητές συσκευές, όπως smartphones, tablets, και laptops. Όλα τα παραπάνω ακούγονται εκπληκτικά στη θεωρία, γιατί μένει να τα δούμε και επί του πρακτέου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • μια χαρά ειμαστε και τώρα....
      φορτιζεις παιζεις, φορτίζεις και εχεις για την επόμενη φορά ξανα...
      σιγα...
      το εχουμε κάνει επιστήμη υπερβολικά σε ορισμένα θέματα....
      είπαμε...gaming, κάψιμο, αλλα οκ, εχουμε πολλά να μας απασχολούν για να αγχωθούμε για κατι τετοιο.
      Προσωπικά θα γουσταρα οι ιδιες οι εταιρίες που φτιάχνουν τα χειριστήρια να δινανε βάση σε αυτο το τομέα και να εφτιαχναν χειριστήρια που η μπαταρία τους θα κράταγε πολλές ΜΕΡΕΣ η έστω ώρες και δε θα χρειαζονταν τοσες φορτίσεις...

    • gagas80
    • συμφωνώ παίζεις φορτίζεις η με έναν μοχλό παίζεις και έχεις τον άλλο συνδεδεμένο να φορτίζει και πάντα σε ετοιμότητα

    • bill123456
    • Ειναι απαραιτητη μια τετοια τεχνολογια για φορτιση κινητων,κονσολων.Εχω βαρεθει να φορτιζω 3 με 5 το κινητο,5 με 7 το ps4,7 με 9 το 360,9 με 11 το ps vita,11 με 1 το psp.Καταντησε αηδια και το ΕΝΝΟΩ.

    • Πάγος13
    • Απάτη μου μυρίζει...αν είχαν αυτή την τεχνογνωσία γιατί δεν θα την εφαρμόζουνε στα αυτοκίνητα να γίνουν τρισεκατομμυριούχοι ??

      Mήπως και αυτοι είναι for gamers by gemers ??

*