Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται ανακοίνωση για το last-gen Assassin's Creed

*
Όπως επιβεβαίωσε ο CEO της Ubisoft Yves Guillemot, η εταιρεία θα ανακοινώσει σύντομα τα πρώτα στοιχεία σχετικά με το νέο Assassin's Creed τίτλο που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 3 και Xbox 360. Σύμφωνα με τις πρόσφατες φήμες, ο last-gen τίτλος θα φέρει το όνομα Assassin's Creed Comet και θα αποτελεί sequel του Assassin’s Creed IV: Black Flag, ενώ τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα το 1758, όταν και ο κομήτης του Halley επέστρεψε στον Ατλαντικό Ωκεανό.



Πρωταγωνιστής θα είναι ένας νεαρός Βρετανός με το όνομα Shay που προδίδει τον καπετάνιο του τον Adewale. Αν λοιπόν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε το νέο τίτλο στα τέλη του 2014, παράλληλα με το new-gen Assassin's Creed Unity. Όπως και να έχει, σύντομα θα έχουμε αποκαλύψεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*