Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Falcon Lost Incursion στο Tom Clancy’s The Division

*
Η Ubisoft έχει αποκαλύψει πως θα εμπλουτίσει περαιτέρω το Tom Clancy’s The Division και το update 1.1 του πρόσφατου τίτλου της θα προσφερθεί στους fans της την Τρίτη 12 Απριλίου. Η μεγαλύτερη αλλαγή στο MMO shooter της γαλλικής εταιρείας είναι τα Incursions, ουσιαστικά ένα νέο πακέτο αποστολών για τους high-rank παίκτες. Το πρώτο από αυτά έχει την ονομασία Falcon Lost και όπως είναι λογικό, δεν θα περιλαμβάνει checkpoints. Ο lead designer του τίτλου, Mathias Karlson, σημείωσε σε πρόσφατο community podcast του πως όλα τα Incursions θα προσφέρονται σε hard επίπεδο δυσκολίας (ως default), κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες που θα ασχοληθούν θα πρέπει να περιμένουν να…στριμωχτούν αρκετά. Δείτε τις πρώτες δύο εικόνες από το Falcon Lost Incursion στη συνέχεια.





Ο Karlson σημείωσε ακόμη πως στα Incursions θα έχουμε αρκετές νέες και πανίσχυρες εχθρικές μονάδες, αλλά η επιβράβευση των παικτών θα είναι και αυτή αρκετά σημαντική. Το επόμενο free update του The Division με τίτλο Conflict αναμένεται να προσθέσει άλλο ένα Incursion set και θα πρέπει να το περιμένουμε τον Μάιο. Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο πρώτο video του Falcon Lost Incursion.



Ταυτόχρονα, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα ενδιαφέρον infographic για το Tom Clancy’s The Division και το πόσο έχουν ασχοληθεί οι παίκτες με τον τίτλο. Από τα ενδιαφέροντα στατιστικά του προκύπτει ότι:

- Το 42.8% παίζει co-op, ενώ το 57.2 solo
- Έχουν εξοντωθεί μέχρι σήμερα πάνω από 17 δισεκατομμύρια εχθροί
- Το πιο χρησιμοποιημένο primary όπλο είναι το Classic AK-47
- Το πιο χρησιμοποιημένο jacket είναι το simple cargo jacket
- Τα jumping jacks έχουν ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια
- Πάνω από 250 εκατομμύρια πολίτες έχουν βοηθηθεί
- Το πιο χρησιμοποιημένο shirt είναι το training hoodie

Δείτε το infographic στη συνέχεια.



Αν δεν έχετε ταξιδέψει ακόμη στον μαγικό κόσμο του Tom Clancy’s The Division, μπορείτε να το κάνετε μαθαίνοντας τα πάντα από το The Division Review μας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*