Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται για PS4 το Stories: The Hidden Path

Το στούντιο που υπογράφει την ανάπτυξη του Tiny Brains (Spearhead Games) ανακοίνωσε το επόμενο project της, το οποίο αποτελεί story-based action RPG αποκλειστικά για PS4 και έρχεται με τίτλο Stories: The Hidden Path. Όπως αναφέρεται στο PlayStation Blog, ο τίτλος τοποθετείται σε έναν κόσμο με ανθρωπόμορφα ζώα, πλωτά νησιά, airships και μπόλικη μαγεία. Αφηγείται τα κατορθώματα μιας αλεπούς που ονομάζεται Reynardo, μόνος επιζών του βασιλείου. Ο Reynardo θα πρέπει να κάνει μια σειρά από δύσκολες επιλογές για να φέρει εις πέρας την αποστολή του.



«Κάθε επιλογή που κάνετε σε αυτό το game επηρεάζει την ιστορία σε πραγματικό χρόνο, και ο αφηγητής προσαρμόζει την ιστορία του δυναμικά έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει το σχέδιο δράσης σας», εξήγησε ο συνιδρυτής του στούντιο Simon Darveau. Δείτε το reveal trailer του τίτλου στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*