Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και για iOS το Skylanders Super Chargers

*
Όπως ανακοίνωσε η Activision, η νέα προσθήκη της δημοφιλούς σειράς Skylanders και συγκεκριμένα το Skylanders Super Chargers θα κυκλοφορήσει για όλες τις συσκευές που διαθέτουν λειτουργικό σύστημα iOS, λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού σε PC και κονσόλες και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου 2015. Επιπλέον, όπως επιβεβαίωσε o γνωστός publisher, πρόκειται για την πλήρη έκδοση του τίτλου και θα επιτρέπονται τα cloud saves ώστε να είναι δυνατή η συνέχεια της διασκέδασης σε οποιαδήποτε συσκευή με iOS, είτε πρόκειται για iPhone είτε για iPod Touch είτε για iPad.



Στο αρχικό πακέτο, θα περιλαμβάνονται δύο χαρακτήρες και οι παίκτες θα τους "ξεκλειδώνουν" δίχως επιπλέον κόστος όταν κατεβάζουν το game στις συσκευές τους. Για την αγορά των υπολοίπων θα υπάρχει ένα in-game app.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*