Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και σε PS Vita και Wii U το Strength of the Sword Ultimate

Το Strength of the Sword Ultimate συνεχίζει να συγκεντρώνει χρήματα για την ανάπτυξή του μέσω του Kickstarter και μέχρι στιγμής τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για τους υπεύθυνους του παιχνιδιού. Το 3D brawler δεν θα αρκεστεί μονάχα σε μία κυκλοφορία μέσω Steam, μιας και πρόσφατα ξεπεράστηκαν τα σημαντικά «φράγματα» των 30 και 40 χιλιάδων δολαρίων. Τα συγκεκριμένα ποσά αποτελούσαν το μπάτζετ που θα χρειαζόταν η εταιρία για να φέρει τον τίτλο σε PS Vita και Wii U, ενώ οι υπόλοιπες κονσόλες (PlayStation 4 και Xbox One) παραμένουν ακόμη μακριά από την υλοποίηση ενός port (100 χιλιάδες δολάρια). Όπως θα δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν, το παιχνίδι εστιάζει σε έναν ιππότη, ο οποίος χειρίζεται ένα τεράστιο σπαθί μέσα σε έναν «καρτουνίστικο» κόσμο.



Τα πρώτα δείγματα μιλούν για tactical gameplay με close combat μάχες απέναντι σε διαφόρων ειδών αντιπάλους. Η καμπάνια δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και οι 13 μέρες δίνουν ακόμη αρκετό χρόνο στους developers για να μαζέψουν ακόμη περισσότερα χρήματα για την ανάπτυξη του Strength of the Sword Ultimate.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*