Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στην τηλεόραση η σειρά Skylanders

Για αρκετά χρόνια, η σειρά Skylanders της Activision έχει πρωτοπορήσει στον κόσμο του toys-to-life gaming με εξαιρετικές φιγούρες και πολλά δημοφιλή παιχνίδια. Τώρα, το franchise επεκτείνεται και στο χώρο της τηλεόρασης με μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων αυτό το φθινόπωρο. Όπως ανακοίνωσε η Activision-Blizzard, η νέα τηλεοπτική σειρά, που θα βασίζεται στο δημοφιλές franchise, θα ονομάζεται Skylanders Academy και θα κάνει πρεμιέρα μέσω του Netflix το Φθινόπωρο του 2016.



Η σειρά έχει επιβεβαιωθεί για δύο σεζόν, με τον Eric Rogers (“Futurama”) να αναλαμβάνει χρέη παραγωγού. Το voice cast περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Justin Long (“Alvin and the Chipmunks”), Ashley Tisdale (“Phineas and Ferb”), Johnathan Banks (“Breaking Bad”), και Norm MacDonald (“Saturday Night Live”). Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το πρώτο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*