Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στο PS4 το survival horror Kholat

Η IMGN.PRO φέρνει το survival horror game Kholat και στο PlayStation 4, μετά την κυκλοφορία του για PC στις 10 Ιουνίου του 2015. Η έκδοση για το οικιακό σύστημα της Sony αναμένεται στις 8 Μαρτίου. Η ιστορία του Kholat βασίζεται σε ένα τραγικό γεγονός στα Ουράλια Όρη που στοίχισε τη ζωή σε εννέα Ρώσους σκιέρ τη νύχτα της 2ας Φεβρουαρίου 1959, και έχει μείνει στην ιστορία ως το «Πέρασμα του Dyatlov» (Dyatlov Pass Incident), όπου ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του αρχηγού της ομάδας, Alexander Dyatlov, ο οποίος αποτελούσε το 10ο μέλος της ομάδας και ήταν ο μόνος που διασώθηκε. Η αιτία για αυτό το συμβάν παραμένει άγνωστη μέχρι σήμερα και ο παίκτης καλείται να ανακαλύψει το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη τραγική νύχτα.



Η IMGN.PRO ανακοίνωσε επίσης ότι, με αφορμή την 57η επέτειο του "Dyatlov Pass Incident", το Kholat θα προσφέρεται έναντι έκπτωσης 57% στο Steam μέχρι και την 5η Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια ακολουθεί το PlayStation 4 announcement trailer.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • V.for.Veteran
    • @Tanno Ευχαριστούμε φίλε μου, προστέθηκαν και στο κείμενο οι επισημάνσεις σου, επίσης βρήκα ότι έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα εκεί και μέσες-άκρες περιγράφεται ως καταραμένο το μέρος. Δεν έχω παίξει το game στο PC για να έχω άποψη, αλλά φαίνεται πού ενδιαφέρον project.

    • thomason993
    • Φαίνεται πολύ ατμοσφαιρικό και σε συνδυασμό με το οτι βασίζεται σε αληθινή ιστορία, γίνεται ακόμη καλύτερο!
      Θα το 'χτυπήσω' σίγουρα κάποια στιγμή από το αμερικάνικο ps store που θα το χει και σε καλύτερη τιμή..

*