Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στο Wii U το Ninja Strike

Όπως αποκάλυψε η Natsume, το Ninja Strike αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Wii U. Η εταιρία δημοσιοποίησε την απόφασή της και παράλληλα επιβεβαίωσε την παρουσίαση του τίτλου στην φετινή Ε3. Το Ninja Strike αποτελεί ένα τυπικό mobile game για τις πλατφόρμες iOS και Android, με τους developers να μην έχουν ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για ένα «απλό port» του γνωστού concept ή για κάτι παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως, ότι από την στιγμή που μιλάμε για ένα παιχνίδι που βασίζεται εν μέρει σε μικρό-συναλλαγές, η ομάδα ανάπτυξης θα πρέπει να προσαρμόσει το gameplay στο περιβάλλον του Wii U προχωρώντας σε σημαντικές αλλαγές στον πυρήνα του Ninja Strike. Σημειώνεται ότι το game θα διατεθεί μέσω του Wii U eShop. Τέλος, στη συνέχεια του άρθρου θα μπορέσετε να πάρετε μία ιδέα από την έκδοση του τίτλου για smartphones και tablets.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*