Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέο Sword Art Online

Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο Sword Art Online game, την τέταρτη προσθήκη στη σειρά, έπειτα από τα Sword Art Online : Infinite Moment, Sword Art Online: Hollow Fragment και Sword Art Online: Lost Song. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια του “Dengeki Bunko Fall Festival 2015”. Επιπλέον όπως έγινε γνωστό, η Kuroyukihime που προστέθηκε στο Sword Art Online: Lost Song μέσω ενός update τo Μάιο, θα γίνει playable χαρακτήρας, μέσω ενός νέου update που θα διατεθεί στην Ιαπωνία από τις 18 Σεπτεμβρίου.



Τέλος, το Sword Art Online: Lost Song αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 13 Νοεμβρίου και τέσσερεις ημέρες μετά στη Β. Αμερική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*