Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται νέο co-op FPS από την 10 Chambers Collective

Έρχεται νέο hardcore co-op FPS από το νέο στούντιο του συν-δημιουργού του Payday (Ulf Andersson), 10 Chambers Collective. Ο Andersson, ο οποίος αποχώρησε από τις Overkill Studios και Starbreeze το περασμένο έτος, αποκάλυψε ορισμένες πληροφορίες για το νέο του project. Συγκεκριμένα, αφού πρώτα ανέφερε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικά παιχνίδια, σημείωσε ότι στο νέο game θα παίζει σημαντικό ρόλο η συνεργασία μεταξύ των παικτών για την πρόοδο τους κατά τη διάρκεια του gameplay, καθώς όσο περισσότερο θα συνεργάζονται τόσο περισσότερα θα αποκομίζουν. Επίσης κάθε session θα είναι δυναμική και θα δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τα εμπόδια –είτε χρησιμοποιώντας stelth ή οποιοδήποτε άλλο δημιουργικό τρόπο- για να επιβιώσουν σε οποιαδήποτε δεινά αντιμετωπίσουν μέσα στο παιχνίδι.



Στην επίσημη σελίδα της 10 Chambers Collective στο Facebook έχουν εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες δεκάδες concept arts και εικόνες από τον εν λόγω τίτλο που απεικονίζουν υπόγειες σήραγγες και τούνελ, πράγμα που υποδηλώνει ότι το game θα είναι αρκετά σκοτεινό. Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το project, όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας και σε ποια formats θα το δούμε, ωστόσο η 10 Chambers Collective αποσκοπεί να αναλάβει το publishing του game και ως εκ τούτου η λογική λέει ότι το PC θα είναι η «βασική» πλατφόρμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*