Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε PS4, Xbox One και PC το Pac-Man 256

Η Bandai Namco φέρνει το Pac-Man 256 σε PS4, Xbox One και PC μέσω Steam στις 21 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Το Pac-Man 256, την ανάπτυξη του οποίου υπογράφουν οι Hipster Whale και 3 Sprockets, επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν το mobile στο PC και τα συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας με νέα χαρακτηριστικά, όπως είναι η επιλογή social sharing και 10 νέα themes, καθώς και local co-op multiplayer mode με έως τέσσερις παίκτες, που θα πρέπει να συνεργαστούν για να φάνε όλα τα Pac-Dots και Power Pellets για να ξεπεράσουν τα φαντάσματα Blinky, Pinky, Inky, και Cylde. Υπενθυμίζεται ότι ο τίτλος αρχικά κυκλοφόρησε για iOS και Android τον Αύγουστο του 2015. Δείτε το announcement trailer στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*