Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε PS4 και PC το Magicka 2

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Sony στην Ε3 η Paradox, που εδρεύει στη Σουηδία, αποκάλυψε μέσω ενός χιουμοριστικού live trailer το Magicka 2 το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC και PlayStation 4. Σύμφωνα μάλιστα με τον Adam Boyes εκπρόσωπο της PlayStation America το Magicka 2 αποτελεί την αρχή μιας συμφωνίας για αποκλειστικότητες που έχει υπογραφεί με την Paradox. Το πρώτο Magicka ήταν ένα four-player co-op action-RTS όπου οι παίκτες είχαν στον έλεγχό τους έως και τέσσερεις μάγους και πολεμούσαν εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων ενός υποχθόνιου μάγου.



«Εκατομμύρια άνθρωποι απόλαυσαν το πρώτο Magicka. Το επόμενο κεφάλαιο του θρύλου θα εισάγει νέες πτυχές στο παιχνίδι και επιλογές στο customization που θα συνοδεύονται από υπέροχα γραφικά και animation σε PC και PS4. Οι παίκτες θα μπορούν να χειρίζονται τους μάγους τους με τον τρόπο που οι ίδιοι επιθυμούν, με την προϋπόθεση ότι οι φίλοι τους θα τους επιτρέψουν να ζήσουν για αρκετό διάστημα. Το Magicka 2 θα έχει το δικό του iconic spellcasting σύστημα, χιούμορ αλλά και φίλια πυρά που θα δοκιμάσουν τις σχέσεις με τους κολλητούς σας, σε μια περιπέτεια με co-op όπου θα μετέχουν έως και τέσσερεις παίκτες. Θα υπάρχει ένα story-driven campaign mode, νέα features στο co-op gameplay και πολλές άλλες εκπλήξεις», δήλωσε ο Fredrik Wester, CEO της Paradox Interactive.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*