Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε Steam Early Access το Little Witch in the Woods

*
Το Little Witch in the Woods έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2022 και ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να το το περάσει πρώτα από φάση Steam Early Access μέσα στο έτος που διανύουμε.

"Είναι για εμάς σημαντικό να κατανοήσουμε τις εμπειρίες του κοινού που ασχολείται με παιχνίδια. Θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία στους παίκτες. Επιθυμούμε να έχουμε την άποψη όχι των developers, αλλά των παικτών για όσο διάστημα ο τίτλος παραμένει σε Early Access. Αυτές θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το Little Witch in the Woods καλύτερο", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας ανάπτυξης Sunny Side Up.


Η έκδοση Early Access θα περιλαμβάνει τη αρχή της ιστορίας και επιπλέον περιεχόμενο από το gameplay. Θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με δύο σενάρια, να συνατήσετε πάνω από επτά χαρακτήρες, να εξερευνήσετε δύο διαφορετικές περιοχές, να ανακαλύψετε πάνω από δέκα είδη ζώων και φυτών και να δημιουργήσετε φίλτρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*