Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε Xbox One, Wii U και 3DS το The Binding of Isaac: Rebirth

Οι developers του εξαιρετικού The Binding of Isaac: Rebirth ανακοίνωσαν την μεταφορά του τίτλου στις υπόλοιπες κονσόλες τις αγοράς και συγκεκριμένα πρόκειται για ένα ιδιαίτερο port σε Xbox One, Wii U και Nintendo 3DS. Η λέξη «ιδιαίτερο» επικεντρώνεται κυρίως στις κονσόλες της Nintendo, αφού είναι γνωστό ότι η εν λόγω εταιρία δεν είναι και πολύ «χαλαρή» με θέματα που αφορούν θρησκείες, το γυμνό σώμα κτλ. Οι Edmund McMillen και Florian Himsl προχώρησαν σε χιουμοριστικές αλλαγές σχετικά με το design του Isaac, την παρουσία του «Θεού» και διάφορων άλλων θεματολογιών ώστε να ικανοποιήσουν τα θέλω της Nintendo και παράλληλα να αλλοιώσουν όσο το δυνατό λιγότερο τον χαρακτήρα του τίτλου.



Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά στο άρθρο της επίσημης σελίδας του The Binding of Isaac: Rebirth υπονοείται μία ταυτόχρονη κυκλοφορία και στις τρεις πλατφόρμες. Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε κάποιες από τις αλλαγές που θα υποστεί το port των Wii U και Nintendo 3DS, ενώ σε περίπτωση που θελήσετε να διαβάσετε το αναλυτικό post της ομάδας κάντε click εδώ.

Ο Isaac έγινε “Αδάμ”



Ο God έγινε Dog



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ShrinkShady
    • Αpril's Fools Day...Πρωταπριλιάτικο...
      Πάντως, καλό είναι να σκεφτείτε ποιος είναι ο τελικός εχθρός στο Bayonetta για να δείτε πόσο ανεκτική είναι πλέον η Nintendo.....

    • Whitey
    • Τώρα το κοίταξα. Δεν μου φαίνεται και τόσο απίθανο, αλλά την έκδοση του Xbox One γιατί την πήρε η μπάλα;

    • Dural
    • Το φοβήθηκα η αλήθεια είναι μήπως και είναι πρωταπριλιάτικο, όμως τον Νοέμβριο είχε teasάρει έμμεσα o Tyrone Rodriguez release σε 3DS. Οπότε είπαμε να το πάρουμε το ρίσκο. :)

*