Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σειρά βιβλίων βασισμένη στο σύμπαν του Mass Effect

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, το Mass Effect Andromeda δεν αποτελεί άμεση συνέχεια της αρχικής τριλογίας: την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει νέα ομάδα, τοποθετείται σε ένα νέο γαλαξία και χρονική περίοδο, ενώ έρχεται με ένα ολοκαίνουργιο καστ. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το Mass Effect Andromeda δεν πρόκειται να σας λύσει τις όποιες απορίες μπορεί να έχετε σχετικά με την αρχική τριλογία. Ωστόσο, η Titan Books επιβεβαίωσε την κυκλοφορία μιας νέας σειράς μυθιστορημάτων που θα βασίζεται στο σύμπαν του Mass Effect. Σύμφωνα με τον publisher, τα μυθιστορήματα θα αποτελούν prequel και sequels με γεγονότα από όλα τα games της σειράς, ενώ θα γίνει μέρος όλου του έπους του εν λόγω franchise. Ακόμη, θα επικεντρώνεται σε βασικούς πρωταγωνιστές και υπόσχεται να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα των fans.



Η σειρά θα αποτελείται από τέσσερα βιβλία, με το πρώτο να αναμένεται τον ερχόμενο Αύγουστο με τίτλο Mass Effect Andromeda: Initiative, από την συγγραφέα του The Hundred Thousand Kingdoms N. K. Jemisin. Το επόμενο έτος και συγκεκριμένα το Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο του 2017, αναμένονται ακόμη δύο βιβλία, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα οι τίτλοι και οι συγγραφείς. Η τέταρτη και τελευταία προσθήκη στη σειρά θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2018, και θα φέρει την υπογραφή του creative director του Mass Effect, Mac Walters. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το πολυαναμενόμενο Mass Effect: Andromeda θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 για PC, PS4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    BioWare

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*