Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στα PCs το Ryse: Son of Rome

Η εταιρεία ανάπτυξης του Ryse: Son of Rome, αποκλειστικού μέχρι πρότεινος τίτλου για το Xbox One, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει και για PC, αργότερα εντός του έτους. Η έκδοση για προσωπικούς υπολογιστές θα υποστηρίζει ανάλυση 4Κ, ενώ θα περιλαμβάνει όλα τα DLC του παιχνιδιού, μαζί με το περιεχόμενο που προσφερόταν μόνο μέσω της Special Edition. Συγκεκριμένα, οι PC gamers θα μπορέσουν να απολαύσουν το Colosseum Pack με δύο character skins και δύο Arena maps, καθώς και το Mars' Chosen Pack με ένα νέο χαρακτήρα και τέσσερις Arena maps. Ακόμη, θα μπορέσουν να παίξουν στο νέο Survival mode, καθώς και στο Duel of Fates pack που περιλαμβάνει δύο νέα character skins, δύο Arena maps και τον Survival Map. Θα προσφέρεται ακόμη το Morituri Pack με τρία Arena maps, δύο Survival maps και πέντε solo Arena maps. Τέλος, θα υπάρχει πρόσβαση στον Ruins multiplayer χάρτη και στο "Leggionaire's Trust" σπαθί.



Ο businness development chief της Crytek Carl Jones δήλωσε μεταξύ των άλλων ότι "Η ανάλυση 4Κ είναι το επόμενο άλμα στο gaming και το Ryse: Son of Rome είναι το τέλειο παράδειγμα για να δείξει τι είναι δυνατό να πραγματοποιήσει ένα high-end PC". Την φυσική έκδοση του παιχνιδιού θα εκδόσει η Deep Silver, ενώ η ψηφιακή μορφή του παιχνιδιού θα εκδοθεί από την ίδια την Crytek.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Crytek

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Deep Silver

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Enarxis

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • Οχι, που θα το αφηναν XBOX ONE exclusive! Με τετοια οικονομικα, προσπαθει να βρει τροπο να μαζεψει τα σπασμενα...Μην σας πω οτι στο τελος θα βγει και σε. PS4..

    • vegeta13
    • Απλα ελεος, μετα το dead rising 3 ηρθε και αυτος ο τιτλος στα pc, μετα λενε οτι ο ανταγωνισμος (ps4) δεν εχει αποκλειστικα games!

    • Ben Masters
    • Και που' στε ακόμα ... δεν έχει διαψευστεί το Halo Collection για PC ενώ έχει βρωμίσει η πιάτσα πως ακολουθεί και το Sunset Overdrive .
      Πάντα τέτοια Microsoft .

    • Skadi07
    • @Ben Masters Αμα ξαναβγει το Ηalo για PC(τελευταιο Halo για PC ηταν το 2 νομιζω) θα γινει μεγαλο παρτυ...

    • GiannisP
    • Για το Sunset Overdrive είναι πιθανό, αλλά αποκλείω να δούμε το Halo Collection στα PC. Η τελευταία φορά που είδαμε κάποιο κανονικό Halo στα PC, ήταν με το HD remaster του Halo 2, το οποίο το χρησιμοποίησαν για να προωθήσουν τα αποτυχημένα Windows Vista. Εκτός αν έχει και πάλι η Microsoft κάτι σημαντικό που θέλει να προωθήσει στα PC μέσω της Halo Collection, δεν έχει κάποιον άλλον λόγο να «σπάσει» μια τόσο δυνατή αποκλειστικότητα.

      Εκτός από το Dead Rising 3 και το Ryse, άλλη μια (λιγότερο σημαντική βέβαια) αποκλειστικότητα του ONE που χάθηκε ήταν το Plants VS Zombies: Garden Warfare, που πλέον κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες. Αυτή οι τρείς τίτλοι δημιουργούν ένα κλίμα για τις 3rd party αποκλειστικότητες του ONE και, από εδώ και πέρα, θα είναι δυσκολότερο η Microsoft να πείσει ότι οι μελλοντικές αποκλειστικότητες θα είναι πράγματι ...αποκλειστικότητες. Αυτό δημιουργεί ένα πρόβλημα εμπιστοσύνης και σίγουρα έχει κάποια επίδραση σε αυτούς που ήταν οριακά στο να αγοράσουν το ONE.

      Παρατηρώ επίσης ότι τώρα το ONE, αν και καθυστερημένα, μπαίνει πιο θερμά στον τομέα των PC ports, των F2P, αλλά και κάποιων ΜΜΟ, αν και οι περισσότεροι από αυτούς τους τίτλους είτε υπάρχουν ήδη στο PS4 (όπως το Warframe), είτε θα είναι Multiplatform (όπως το Neverwinter). Παρατηρώ ότι και πάλι η Sony βρισκόταν ένα βήμα πιο μπροστά σε αυτό το θέμα από την Microsoft. Για παράδειγμα, ο Yoshida ήθελε το FF14 να κυκλοφορήσει και στο ONE, αλλά δεν μπορούσαν να πείσουν την Microsoft για τους cross-platform servers. Τελικά, από εδώ και από εκεί, το PS4 μάζεψε πολλούς free-to-play τίτλους, όπως και PC ports, τα οποία αποδείχθηκαν σωτήρια για τις περιόδους ανάμεσα στις μεγάλες κυκλοφορίες.

      Επίσης για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι μια κονσόλα χρειάζεται 1rst party τίτλους, καθώς είναι οι μόνες σίγουρες αποκλειστικότητες. Και σε αυτό η Sony βρισκόταν πάλι σε καλύτερη θέση από την Microsoft, η οποία τα τελευταία χρόνια απολάμβανε με το Xbox 360 την μεγάλη 3rd party υποστήριξη, με αποτέλεσμα να μην διατηρήσει πολλά 1rst party studio, τα οποία θα χρειαζόταν σήμερα στο ONE.

    • Koel700
    • Halo Collection σε pc… ..mageia.. Mακαρι να συμβει κατι τετοιο… για μενα η ΜS ειναι ηλιθια που δεν τα εχει φερει μεχρι στιγμης .. εχει χαση τρελη πελατεια ετσι..

    • kokouman
    • Χλωμο να βγει το MCC σε PC...Το Halo αποτελει το πιο δυνατο franchise που εχει το XBOX και αποκλειεται να το ''μοιραστει'' με το PC. Μην ξεγελιεστε επειδη αυτο συνεβη με το Ryse. Αλλο Halo αλλο Ryse.

    • TomTom
    • Eγώ θα το δω λίγο διαφορετικά και θα πω τα εξής :

      Η Μicrosoft σαν εταιρεία δεν έχει μόνο τις κονσόλες για παιχνίδια όπως η Sony για παράδειγμα.
      Υπάρχουν και τα Windows.
      Οπότε με το δικό μου σκεπτικό πάλι αποκλειστικότητά της παραμένει.
      Διότι δεν βγαίνει για παράδειγμα για Mac ή για Linux.

      Άρα σου λέει για παράδειγμα μετά από 1-2 χρόνια, 6 μήμες γιατί να μην βγάζω τα παιχνίδια και σε PC.
      Αν και ξέρει ότι λόγο πειρατίας δεν θα πουλήσει (σε σχέση πάντα με την κονσόλα της) είτε αυτό λέγεται Ηalo, είτε Ryse, είτε Forza, είτε ....
      Oπότε σου λέει γιατί να μην το βγάλω και για PC (που πάλι αποκλειστικότητά μου θα είναι) και ότι βγάλω.

      Με την Sony δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.
      Θα είναι σαν να δίνει την αποκλειστικότητά της στην αντίπαλο εταιρεία.

      Βέβαια υπάρχει ένα άλλο θέμα τώρα.
      Αν οι κάτοχοι των XBOX δουν ότι αυτό θα συνεχιστεί να γίνεται και με άλλους τίτλους " ποιο δυνατούς " όπως Forza ή Halo για παράδειγμα θα πουν :
      Έστι είσαι ?
      Θα φτιάξω και εγώ ένα " τούμπανο " PC (1000€ +) να το έχω για τουλάχιστον μια 5ετία να τα παίζω όλα στο Ultra και θα πάρω όταν κατέβουν και οι τιμές λιγάκι και μια 4Κ οθόνη και σαν κονσόλα θα έχω το PS4 να παίζω τις αποκλειστικότητές του.

      Προσέξτε όμως.
      Όπως έγραψα και στην αρχή το παραπάνω μπορεί να γίνει αν τα παιχνίδια έχουν διαφορά το πολύ 1-2 χρόνια.
      Αν έχουν καμιά 5ετία εννοείται πως κανένας δεν πρόκειται να στραφεί προς την παραπάνω κατεύθυνση.

      Εδώ όμως τίθεται και ένα άλλο θέμα.
      Είναι καλό να γίνει κάτι τέτοιο ?
      Να με συγχωρέσουν οι PC Gamer αλλά για μένα όχι, δεν είναι καλό.
      Για τον απλούστατο λόγο ότι η Sony λόγω του ότι θα παίζει μόνη της μπάλα πλέον δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσει να εξελίσεται και να βγάζει δυνατές αποκλειστικότητες.

      Οπότε συνοψίζοντας το σκεπτικό μου.
      Η Microsoft σαν εταιρεία δραστηριοποιείται και στις κονσόλες με τα ΧΒΟΧ αλλά και στους ηλεκρονικούς υπολογιστές με τα Windows μπορεί αν θέλει να το κάνει αυτό γιατί πάλι δικιά της αποκλειστικότητα είναι.
      Εταιρεία είναι και σαν εταιρεία βλέπει πως μπορεί να βγάλει περισσότερα χρήματα.
      Η Sony από την άλλη κάτι τέτοιο είναι απίθανο να γίνει, να δεις δηλαδή αποκλειστικότητές της στα PC διότι θα είναι σαν αυτοκτονία.

      Η Microsoft μπορεί να είναι πολλά σαν εταιρεία αλλά δεν είναι χαζή.
      Όμως δεν πρόκειται να σκοτώσει την κονσόλα της.
      Δε νομίζω πως θα δούμε σε PC δυνατούς τίτλους από την κονσόλα της (Ηalo, Forza, Gears όπως είπε και ο torico). Διότι αν γίνει κάτι τέτοιο είναι σαν να σκοτώνει το ίδιο της το παιδί (ΧΒΟΧ).

      Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο μπορεί μια κονσόλα να πορευτεί με 2-3 αποκλειστικότητες όταν το αντίπαλο δέος έχει για πλάκα τις 2πλάσιες.

      PS : Να βάλουμε και το Titanfall στις αποκλειστικότητές της.

      PS (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) : Ελπίζω (και αναφέρομαι στα fanboy αυτή την στιγμή) να μην σας πέρασε από το μυαλό ότι πρόκειται πάλι για σύγκριση Microsoft - Sony , XBOX - PS. Στην θέση της Sony θα μπορούσε να είναι και η Nitendo.

    • mysterious
    • Κλασική Crytek. Όλος ο κόσμος εκθείασε το παιχνίδι για τα γραφικά του και το έκραξε για το πόσο χωλαίνει στο gameplay και η έννοιά τους ήταν το 4Κ.Και μετά αναρωτιούνται τι πάει στραβά.

*