Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στη Δύση το Sword Art Online: Hollow Realization

Η Bandai Namco αποκάλυψε ακόμα ένα Sword Art Online game που αναμένεται να έρθει και στη Δύση. Ο λόγος για το Sword Art Online: Hollow Realization. Αν και είχε ανακοινωθεί πριν μερικούς μήνες για την αγορά της Ιαπωνίας, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει και στην αγορά της Β. Αμερικής για PlayStation 4 και PlayStation Vita το επόμενο έτος. Ο τίτλος περιλαμβάνει μια εντελώς καινούργια ιστορία και τοποθετεί τους παίκτες σε ένα νέο VRMMORPG που ονομάζεται Sword Art: Origin.



Θα περιλαμβάνει επίσης πολλούς ήρωες από τη δημοφιλή σειρά anime, καθώς και ένα νέο χαρακτήρα που θα εμφανιστεί αποκλειστικά στο παιχνίδι. Μέχρι να υπάρξει ανακοίνωση και για την αγορά της Ευρώπης, δείτε το announcement trailer παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*