Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στις δυτικές χώρες το Blade & Soul

Το να περιμένει κάποιος τρία χρόνια μια ανακοίνωση είναι πολλά. Όταν όμως πρόκειται για έναν τίτλο όπως το Blade & Soul, τότε το μόνο που τελικά λένε οι fans είναι τέλος καλό όλα καλά. Έτσι λοιπόν, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος, υπεύθυνος των διαδικασιών publishing της NCSoft West John Burns, το πολύ δημοφιλές στην ασιατική ήπειρο MMORPG πρόκειται να διατεθεί και στις δυτικές χώρες τον προσεχή χειμώνα. Το Blade & Soul έχει αναπτυχθεί από την Team Bloodlust που ανήκει στην NCSoft και το artwork αποτελεί έργο του φημισμένου Νοτιοκορεάτη illustrator Hyung-Tae Kim. Να σημειώσουμε μάλιστα ότι το παιχνίδι κυκλοφόρησε πρώτα στην Ν. Κορέα τον Ιούνιο του 2012. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα screenshots και ένα trailer για το παιχνίδι. Περισσότερα σήμερα στις  20:00 (ώρα Ελλάδας), οπότε και έχει προγραμματιστεί ένα announcement livestream μέσω Twitch.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RedCliff
    • Ετοιμάζεται και η ελληνική λεγεώνα που Θέρισε στο AION - Elyos - ZEUS - server Perento - Rank 1 pvp .
      Και περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει το Blade and Soul ... 3 χρονια είναι αυτά :).

*