Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο PS4 το Life Goes On: Done To Death

Η Infinite Monkey Gaming βρήκε ευκαιρία να επεκταθεί στο PS4 και αποφάσισε να το κάνει με το Life Goes On: Done To Death. Πρόκειται για μακάβριο platformer που κάθε θάνατος σημαίνει ότι το κορμί του εκάστοτε ιππότη μένει εκεί που ο ίδιος έσβησε. Με την επόμενη ζωή λοιπόν, ο παίκτης προσπαθεί να περάσει το επίπεδο αλλά, εφόσον τα πτώματα των προηγούμενων ιπποτών που χρησιμοποίησε είναι εδώ κι εκεί, μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να διευκολυνθεί. Και κάπως έτσι ελπίζει να πιάσει στα χέρια του το Cup Of Life. Συνεπώς ο παίκτης μπορεί να θυσιάσει κάποιον ιππότη για να λύσει κάποιο γρίφο, να πατήσει κάποιον διακόπτη κ.λπ. ώστε να γίνει ευκολότερη η ζωή του επόμενου ιππότη. Βέβαια κάποιοι από τους νεκρούς δεν το παίρνουν και τόσο καλά, για αυτό και αποφασίζουν να σηκωθούν και τα να βάλουν με τον επόμενο.



Η μικρή ομάδα έχει κάνει προσπάθεια να αξιοποιήσει και τις ιδιαιτερότητες του DualShock4, διαμορφώνοντας, για παράδειγμα, διαφορετικά μοτίβα δόνησης για διαφορετικά ήδη θανάτων. Με το trailer θα γίνουν όλα πιο κατανοητά:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*