Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σύντομα το Hard Reset: Redux για PC, PS4 και Xbox One

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Flying Wild Hog το Hard Reset: Redux πρόκειται να κυκλοφορήσει και για κονσόλες τελευταίας γενιάς, με βελτιωμένα γραφικά, αλλαγές στο gameplay προς την κατεύθυνση του καλύτερου balancing, νέους εχθρούς αλλά και όπλα, όπως το cyber-katana. Για όσους δεν είχαν καμία επαφή μαζί του μέχρι τώρα, πρόκειται για ένα sci-fi single-player shooter με μηχανισμούς RPG και πρωτοκυκλοφόρησε για PC πριν από πέντε χρόνια, με την extended edition του τίτλου να ακολουθεί λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα το Μάρτιο του 2012.



Βασικός πρωταγωνιστής είναι ο βετεράνος στρατιώτης Major Fletcher κάτοικος της τελευταίας πόλης των ανθρώπων που ονομάζεται Bezoar και μάχεται εναντίον ρομπότ. Το Hard Reset: Redux πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα σε PC, PlayStation 4 και Xbox One, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό announcement trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*