Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Humble Monthly

Το Humble Bundle ανακοίνωσε τη λειτουργία μια νέας συνδρομητικής υπηρεσίας με την ονομασία Humble Monthly. Συγκεκριμένα, καταβάλλοντας $12 κάθε μήνα, οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από αξιόλογους τίτλους που θα διατίθενται αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή και δεν θα αποκαλύπτονται, παρά μόνο την ημέρα «παράδοσής» τους. Όσοι εγγραφούν πριν την 6η Νοεμβρίου, οπότε θα δοθεί το πρώτο κύμα παιχνιδιών, θα λάβουν ως δώρο το Legend of Grimrock 2, ενώ τα δώρα θα συνεχίζονται κάθε μήνα. Τέλος, το 5% από τα έσοδα του Humble Monthly θα δωρίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Καλή κίνηση αυτή με το να δωρίζει ένα ποσό των χρημάτων σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το θέμα είναι να θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να επιτύχει αυτή η συνδρομητική υπηρεσία μιας και από όσο γνωρίζω υπάρχουν πολλές.

*