Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Rocket League Championship Series

Το Rocket League συνεχίζει να φλερτάρει πολύ στενά την επιτυχία και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει κατορθώσει να δημιουργήσει το δικό του, φανατικό κοινό. Προκειμένου να δείξει για μια ακόμα φορά την υποστήριξή της στον τίτλο και τους παίκτες, η εταιρεία ανάπτυξης Psyonix ανακοίνωσε τη συνεργασία με το Twitch και την έναρξη μιας νέας εποχής για το παιχνίδι που αφορά το competitive gameplay. Με βάση τα παραπάνω, αυτό που θα απολαύσουν οι παίκτες σε PlayStation 4 και Steam είναι το Rocket League Championship Series, με συνολικά βραβεία $75.000 έπειτα από σεζόν που θα διαρκούν 3 μήνες.



Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και όσοι επιθυμούν να συμετάχουν θα πρέπει να το δηλώσουνψ έως τις 25 Μαρτίου. H νικήτρια ομάδα κάθε γεωγραφικής περιοχής θα αναδεινύεται μέσω ενός Final Four event. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ καθώς και στο teaser ακολουθεί.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*