Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το fan-made remake του Metal Gear

Η Konami έδειξε το καλό της πρόσωπο με την απόφασή της να δώσει την έγκριση για την κυκλοφορία ενός remake του αυθεντικού Metal Gear από ένα γκρουπ fans του παιχνιδιού. Το mod team ονομάζεται Outer Heaven και η ομάδα περίμενε εδώ και καιρό την απόφαση της γνωστής εταιρίας πάνω σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του πασίγνωστου τίτλου του 1987.



Φυσικά και υπάρχει η απαγόρευση πώλησης του τελικού προϊόντος, από την στιγμή που θα χρησιμοποιηθεί υλικό για την δημιουργία του παιχνιδιού, το οποίο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Φαντάζομαι θα το επιτηρεί ο Kojima και αυτό έτσι δεν θα είναι; Metal gear solid χωρίς τον έλεγχο του δημιουργού προσωπικά δεν θα τολμήσω να δοκιμάσω. Ξέρω γίνομαι άδικος κάποιες φορές αλλά έτσι άδικη είναι αυτή η ζωή...

*