Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το remake του Master of Orion

Η Wargaming.net, πρόκειται να δημιουργήσει το remake του Master of Orion που αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 1993 από την 4Χ και για να μας προετοιμάσει για την επερχόμενη κυκλοφορία, έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από το παιχνίδι όπου παρουσιάζονται δύο φυλές, οι φιλειρηνιστές Psilon Quanta και οι πολεμοχαρείς Sakkra. Όπως θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε οι Sakkra αποκρούουν την επίθεση πειρατών αλλά και ενός διαστημικού τέρατος, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι το σύστημα μαχών.



Φαίνεται ότι είναι αρκετά απλό, ενώ πέρα των συμβατικών υπάρχουν επιπλέον, βιολογικά και πυρηνικά όπλα. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το video που ακολουθεί.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*