Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το remake του Night Trap

Το Night Trap ήταν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα games της δεκαετίας του 1990, το οποίο κυκλοφόρησε σε εκδόσεις για 3DO, Mega-CD, Mega-CD/SEGA 32X, PC και Macintosh. Φαίνεται λοιπόν πως μετά από 22 χρόνια επανέρχεται στο προσκήνιο, αφού η HD remaster έκδοση του τίτλου έκανε την εμφάνιση της στην γνωστή πλατφόρμα Kickstarter.



Ο στόχος για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η καμπάνια είναι τα 330.000 δολάρια και σύμφωνα με τους developers (οι οποίοι έχουν εργαστεί και στον πρωτότυπο τίτλο), το μεγαλύτερο «βάρος» έχει πέσει στην βελτίωση της ανάλυσης, ενώ στόχος της ομάδας είναι να φέρει στο προσκήνιο ακόμα περισσότερους τίτλους της Digital Pictures. Κλείνοντας, στη συνέχεια του άρθρου ακολουθεί και το σχετικό βίντεο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*