Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το ελληνικό browser game O-WN

Η HiQroup Team, η οποία αποτελείται κυρίως από Έλληνες developers, ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών για την beta φάση του επερχόμενου free to play 2.5D browser MMORTS game της με τίτλο Ο-WN. Το Ο-WN εκτυλίσσεται στο διάστημα μετά απ' τη φυγή του ανθρώπου από την Γη, η οποία βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με έναν κομήτη. Οι παίκτες εξερευνούν το σύμπαν και δημιουργούν αποικίες σε νέους πλανήτες, χτίζουν πολλά και διάφορα κτίρια, αναπτύσσουν στόλους από διαστημόπλοια, οργανώνουν άμυνες, συνάπτουν συμμαχίες και σχεδιάζουν τις επιθέσεις τους. Οι στρατηγικές και οι τακτικές του κάθε παίκτη έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον κόσμο του Ο-WN, αφού οι πράξεις και οι κινήσεις των συμμαχιών αλλάζουν την ροή του παιχνιδιού κάθε στιγμή.



Ο τίτλος προσφέρει ποικίλες προκλήσεις. Από την επιβίωση και ευημερία των πλανητών, μέχρι την ναυπήγηση μιας αρμάδας και από την οργάνωση μιας ερευνητικής αποστολής μέχρι τις επόμενες κινήσεις σε έναν πόλεμο, η επιτυχία των παικτών να ανταπεξέλθουν θα ορίσει την μορφή του κόσμου. Οι φυλές που διαθέτει το O-WN είναι τέσσερις, με τους γήινους να είναι η πρώτη διαθέσιμη φυλή και οι υπόλοιπες να κάνουν την εμφάνισή τους καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται και η ανθρωπότητα απλώνεται στο σύμπαν. 



Οι παίκτες του O-WN έχουν στην διάθεσή τους λεπτομερή καθοδήγηση (in-game tutorials) αλλά και πλούσιο αρχείο (documentation) τα οποία θα τους βοηθήσουν τόσο στο να ξεκινήσουν και να αναπτύξουν την πρώτη τους αποικία (εκτιμώμενος χρόνος λιγότερος της μιας ώρας), όσο και στα πρώτα τους βήματα στην εξερεύνηση του σύμπαντος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Ο-WN είναι διαθέσιμο σε τέσσερις γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά και ρώσικα, ενώ η ομάδα στοχεύει στο να προστεθούν περισσότερες γλώσσες στο μέλλον. Τέλος, μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για την beta του τίτλου εδώ.



Τα στοιχεία του Ο-WN τα οποία θα είναι διαθέσιμα την περίοδο του testing είναι:

- 1 φυλή : Γήινοι (Yeenos).
- 22 διαφορετικά κτήρια.
- 15 είδη διαστημοπλοίων.
- 1 ανεξερεύνητος γαλαξίας.
- 100 χιλιάδες άστρα και πάνω από ένα εκατομμύριο πλανήτες.
- 4 πυλώνες οικονομίας: 2 είδη υλών, πληθυσμός και ενέργεια.
- Δυνατότητα ανάπτυξης μεγάλου δικτύου αποικιών.
- Δυνατότητα ναυπήγησης αρμάδας.

Επιπρόσθετα θα υπάρχουν τρεις διαφορετικοί κύκλοι παιχνιδιού που διαφέρουν τόσο στην διάρκεια, όσο και στην έκταση που θα έχει το σύμπαν.

- Μικρό σύμπαν διάρκειας 2 εβδομάδων και ανάδειξη νικητών.
- Μέτριο σύμπαν διάρκειας 3 μηνών και ανάδειξη νικητών.
- Μεγάλο σύμπαν διάρκεια 1 χρόνου και ανάδειξη μεγάλων νικητών.

Το τέλος του κάθε κύκλου θα σηματοδοτείται από εορταστικές εκδηλώσεις πριν από το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*