Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται νέοι τίτλοι από την Rare

*
Μετά την ανακοίνωση της Microsoft που αποδεσμεύει το Kinect από το Xbox One και την κακή πορεία του Kinect Sport: Rivals, η Rare απέλυσε 16 εργαζόμενους. Ωστόσο, ο Phil Harrison σε συνέντευξη του στο Eurogamer φάνηκε καθησυχαστικός, αναφέροντας πως το στούντιο εργάζεται ήδη πάνω σε δύο νέους τίτλους και έχει την πλήρη στήριξη της Microsoft.



Ο Harrison εξέφρασε επίσης, το πόσο ενθουσιασμένος είναι για αυτά τα νέα IPs, ενώ σημείωσε πως θα αποκαλυφθούν όταν θα είναι έτοιμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • tasosdimakis
    • Κριμα για τους ανθρωπους που απολυθηκαν.απο την αλλη εχει και τα ευχαριστα η ειδηση αυτη.μακαρι να φερει καινουριους τιτλους η Rare αλλα και θα ηθελα απο τους παλιου της τιτλους οι οποιοι ειταν εξερετικοι να εβγαζε και την συνεχεια τους.

*