Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται οι μεγάλοι τελικοί του World of Tanks

Η Wargaming είναι άλλη μια εταιρεία που μπαίνει δυναμικά στο χώρο των eSports και μάλιστα φαίνεται πως έρχεται… με φόρα. Η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει στις 25 και 26 Απριλίου τους μεγάλους τελικούς για το World of Tanks, στο πλαίσιο του Wargaming.net League eSports division. Οι αγώνες θα γίνουν στον εκθεσιακό χώρο EXPO XXI στη Βαρσοβία της Πολωνίας, όπου και θα συναντηθούν οι 12 καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο, με απώτερο σκοπό να διεκδικήσουν το prize pool των 300 χιλιάδων δολαρίων. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Intel, Razer και Paysafe, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια σειρά από ψυχαγωγικά events κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.



Στο χώρο θα βρίσκονται και δύο πραγματικά tanks, ένα T-34/85 και ένα M4AI Sherman, τα οποία και θα διαθέσει το Στρατιωτικό Μουσείο της Πολωνίας που εδρεύει στην ίδια πόλη. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Η λίστα των ομάδων θα ανακοινωθεί στις 2 Απριλίου, ενώ όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από το επίσημο κανάλι του WGLEU στο Twitch. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*