Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται “LEGO-like” toys με χαρακτήρες του DragonBall Z

Μπορεί η LEGO να μην έχει εξασφαλίσει ακόμα τα δικαιώματα για το DragonBall Z, όμως οι fans της σειράς θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν σε λίγο καιρό ίδιου τύπου φιγούρες από την Bandai. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι σε πρώτη φάση θα κυκλοφορήσει οκτώ φιγούρες, τους Goku, Super Saiyan Goku, Vegeta, Super Saiyan Vegeta, Piccolo, Krillin, Frieza και Perfect Cell. Οι πρώτες φιγούρες θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο του 2016 στην Ιαπωνία με προτεινόμενη τιμή τα 500 yen, ή 3.78€.



Αν δε αυτή η κυκλοφορία πάει καλά στις πωλήσεις, δεν αποκλείεται η κυκλοφορία ολόκληρων playsets ή ακόμα και νέοι χαρακτήρες από το Dragonball Super, τη συνέχεια του ιστορικού anime που προβάλλεται αυτές τις ημέρες στην Ιαπωνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*