Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έσοδα 1 δισ. δολαρίων για Hearthstone και Destiny

Είναι γενικά ο καιρός των οικονομικών ανακοινώσεων από τις εταιρίες και η Activision παίρνει σειρά για να μας κουφάνει με μερικά νούμερα. Δύο από τα μεγάλα της ονόματα (Destiny, Hearthstone) έφεραν συνολικά έσοδα 1 δισ. δολάρια, με τους δυο τίτλους να κρατούν απασχολημένους περισσότερους από 50 εκατομμύρια χρήστες (με τα 30 εξ αυτών να ανήκουν στο Hearthstone). Οι “παίζοντες” Destiny ασχολούνται με τον τίτλο κατά μέσο όρο 3 ώρες κάθε ημέρα. Η σειρά Call Of Duty είδε την απαραίτητη άνοδο στα στατιστικά της μετά μετά την πτώση που ήρθε με το Call Of Duty: Ghosts. Η εταιρία βέβαια δικαιολογεί την πτώση κατά την περίοδο του Ghosts λέγοντας πως κυκλοφόρησε σε μια περίοδο που ο “πυρετός” των νέων κονσολών ήταν μεγάλος οπότε υπήρχε πιο μυστήρια συμπεριφορά από το κοινό.



Όσον αφορά την Blizzard το πρώτο τρίμηνο του περασμένου οικονομικού έτους κράτησε υψηλά νούμερα παρόλο που δεν υπήρξε κάποια μεγάλη κυκλοφορία από μέρους της. Οι συνδρομητές του WoW μειώθηκαν σε 7,1 εκατομμύρια (νούμερο που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει πάντως) αλλά το Hearthstone απλά κατάπιε την όποια διαφορά δημιουργήθηκε από την πτώση του World Of Warcraft. Για το τέλος η Activision μας άφησε το Heroes Of The Storm αναφέροντας πως η εγγραφές για την beta τον Ιανουάριο έφτασαν τα 11 εκατομμύρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*