Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ήρθε το Humble telltale games Bundle

Το Humble Bundle συνεχίζει να μας προσφέρει εκπληκτικές συλλογές από δημοφιλείς publishers / developers, καθώς αυτή τη φορά έχουμε το Humble telltale games Bundle με games όπως τα Back to the Future: The Game, Τhe Walking Dead και πολλά άλλα. Όπως συνήθως, αγοράζοντας κάποιο από τα πακέτα (ή όλα τα πακέτα) υποστηρίζετε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Έτσι λοιπόν, με μόλις $1 δολάριο μπορείτε να αποκτήσετε τα Back to the Future: The Game, Sam & Max Devils Playhouse, Poker Night at the Inventory, Puzzle Agent 1 και 2, και Τhe Walking Dead – Season 1.



Επίσης, προσφέροντας το μέσο όρο (αυτή τη στιγμή είναι $6.61) έχετε επιπλέον τα Τhe Walking Dead 400 days, The Wolf Among Us, Poker Night 2, Tales from The Borderlands και περισσότερα games που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Τέλος, προσφέροντας τουλάχιστον 12 δολάρια, έχετε όλα τα παραπάνω καθώς και τα Game of Thrones και Τhe Walking Dead – Season 2. Βρείτε το Humble telltale games Bundle εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*