Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλες οι πληροφορίες για το A Shadow Falls expansion του Street Fighter V

Η Capcom αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το cinematic story expansion για το Street Fighter V, που ονομάζεται A Shadow Falls, ενώ επιβεβαίωσε ότι το επόμενο content update αναμένεται στα τέλη Ιουνίου. Το A Shadow Falls προσθέτει 3-4 ώρες επιπλέον gameplay και θα κυκλοφορήσει ως δωρεάν DLC για όλους τους παίκτες του Street Fighter V. Το 5ο κεφάλαιο της σειράς τοποθετείται μεταξύ των Street Fighter IV και Street Fighter III και έρχεται για να «γεφυρώσει» τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μεταξύ των εν λόγω τίτλων. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του franchise που οι fans θα είναι σε θέση να απολαύσουν μια τέτοια κινηματογραφική εμπειρία. Ακόμη, οι έξι "DLC characters" θα είναι playable στο story mode. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι εκτός από τους Alex, Guile, και Ibuki, οι παίκτες θα έχουν στη διάθεση τους και τους Balrog, Urien, και Juri. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσημη κυκλοφορία των συγκεκριμένων μαχητών δεν αναμένεται πριν από το τέλος του 2016, ωστόσο οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε αυτούς μέσω του εν λόγω mode.



Επιπλέον, οι παίκτες θα είναι σε θέση να κερδίσουν Fight Money με την ολοκλήρωση του story mode, ενώ θα «ξεκλειδώσουν» ένα υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας (αφού ολοκληρώσουν το expansion στο normal mode) και μπορούν επίσης να κερδίσουν επιπλέον Fight Money. Η πιο σημαντική ανακοίνωση έχει να κάνει με το in-game currency. Συγκεκριμένα, δεν θα υπάρχει πλέον το Zenny ως επιλογή έναντι πραγματικών χρημάτων. Αντ 'αυτού, οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν το PlayStation Store και το Steam store για να πραγματοποιούν συναλλαγές με πραγματικά χρήματα. Το in-game store θα αναβαθμιστεί μέσω του επόμενου update που θα διατεθεί στα τέλη Ιουνίου. Την ίδια τιγμή, θα σταματήσει και η δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για τους Alex και Guile. Οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν τους εν λόγω μαχητές είτε με Fight Money, ή έναντι πραγματικών χρημάτων.



Όσον αφορά στο update Ιουνίου, θα περιλαμβάνει επιπλέον περιεχόμενο, όπως premium Battle Costumes για κάθε μαχητή, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για αγορά μόνο με πραγματικό χρήμα. Τέλος, η Capcom σημείωσε ότι έχει βελτιστοποιήσει τα Daily Challenges. Το εν λόγω χαρακτηριστικό θα ονομάζεται Targets και θα εξακολουθεί να προσφέρει στους παίκτες καθημερινά objectives για να αποκτήσουν Fight Money. Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα αποκαλύψει σύντομα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο χρονοδιάγραμμα αυτής της δυνατότητας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Capcom.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Capcom

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Capcom

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Street Fighter V
    • 12+ pegi 12+
      • 7.2 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (6)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.streetfighter.com/ FOLLOWERS 12 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*