Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όχι με ετήσιες εκδόσεις πλέον η σειρά Assassin’s Creed

Η σειρά Assassin’s Creed δεν θα αποκτήσει φέτος νέο μέρος, όπως αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες η Ubisoft μέσω σχετικής ανακοίνωσης. Το τι θα συμβεί με το franchise από εδώ και στο εξής δεν είναι γνωστό, ωστόσο σε πρόσφατη ενημέρωση των μετόχων της, η γαλλική εταιρεία σημείωσε πως θα σταματήσει πλέον να ακολουθεί τη λογική των ετήσιων κυκλοφοριών επανεξετάζοντας ενδελεχώς το franchise. Ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, δε σημείωσε πως οι κυκλοφορίες θα συνεχίσουν με κανονικούς ρυθμούς.



«Είδαμε ότι πλέον πρέπει να δίνουμε περισσότερο χρόνο στους developers, έτσι ώστε να δουλεύουν περισσότερο στα παιχνίδια και να ανέβει η σειρά επίπεδο», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά και έκλεισε τονίζοντας πως «το σήμερα της σειράς αφήνει αρκετές υποσχέσεις. Θα επιστρέψουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς κυκλοφοριών (των Assasssin’s Creed games), ωστόσο δεν θα βγάζουμε κάθε χρόνο νέο game». Ο CFO της γαλλικής εταιρείας, Alain Martinez, σημείωσε πάντως πως αν έρθει η ώρα να προσφέρει κάθε game κάτι επαναστατικό, τότε ίσως επιστρέψουν οι σκέψεις των ετήσιων κυκλοφοριών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*